DSC 1943 112003221502
DSC 1943 112003221470
YVON BEEMSTERBOER
Coaching  |  Training
Loopbaan- en teamontwikkeling

Ervaringen


Individuele Coaching

Het coachtraject heeft mij inzicht gegeven in mijn kennen en kunnen. Het heeft mij doen nadenken over mijn loopbaan tot nu toe en waar ik over 5 jaar wil staan. Yvon is een warm en prettig mens om mee samen te werken. Ze geeft ruimte om te ontdekken en te groeien. Het was fijn om samen het coachtraject zodanig vorm te geven dat het mij paste.

Pamela NormanVia haar website had ik een gratis focussessie en een kennismaking gepland. Door een korte vragenlijst in te vullen, ben je al bezig met het bewuster worden van de huidige situatie en waar je heen wilt. De vragen zijn helder geformuleerd. Het laat zien dat er efficiënte stappen gemaakt kunnen worden in een korte tijd! In combinatie met het snelle reageren en een afspraak op korte termijn, geeft mij een goede indruk van Yvon. De focussessie heb ik dan ook als zeer prettig ervaren. Yvon is professioneel en prettig in omgang. Zij neemt de tijd, luistert goed, kan de "problemen" goed in stukken hakken en de juist vragen stellen, zodat ik de nodige vervolgstappen kan nemen. Ik heb weer genoeg om over na te denken!

WongYvon is een ervaren coach, die mij met humor en een goede mix van ratio en gevoel heeft begeleid bij mijn loopbaanvragen. Coachgesprekken en wandelen is een erg fijne combinatie die ik zeker kan aanraden. Yvon wist steeds goed aan te sluiten bij mijn hulpvraag en mij te volgen in het traject. Door de leuke opdrachtjes en prikkelende vragen heeft het traject mij veel goede inzichten opgeleverd. En Yvon is ook gewoon een heel prettig mens.

NienkeWat fijn om al lopend aan mijn loopbaanvraagstuk te werken. Yvon loopt met je mee, is betrokken, heeft veel ervaring en kennis. Zij is een warme en tegelijkertijd professionele coach, die biedt wat op dat moment nodig is en hier een heel aantal hulpmiddelen en vaardigheden voor in huis heeft.

EvaIk kijk met meer compassie naar de dingen die ik doe. Ik ben mij meer bewust van mijn sterke kanten en heb daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Wat voor mij echt goed werkte was het onderzoeken en benoemen van concrete stappen die ik kon gaan zetten om iets aan mijn werksituatie te veranderen. Hierdoor bleef het niet hangen in wazige plannen en voornemens

MariskaYvon brengt emoties terug tot behapbare proporties, zodat er weer ruimte ontstaat voor handelen en stuurvrouwschap! Ze is praktisch, uitnodigend en creatief. Ze weet te enthousiasmeren en zet aan tot actie.

HeleenHet traject is een ontdekkingsproces van spiegelen, confrontatie, uitdaging en nieuwe inzichten. De wandelingen waren inspirerend en ik kwam vol energie thuis. Naast de praktische zaken die natuurlijk ook heel belangrijk zijn geweest, leerde Yvon me nog meer vanuit mijn gevoel en intuïtie te kijken naar zaken en besluiten nemen. Yvon is integer een eerlijk, professioneel en vakkundig en voelt heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt aan begeleiding of input.

ChristinaMet Yvon ga je op een ontspannen manier aan je doelen werken. In een bosrijke omgeving voer je een gesprek waarin gaandeweg allerlei tips en trucs voorbij komen. Tijdens de reflectie daarna zie je dat steeds beter. De manier waarop we met elkaar spraken en de wijze waarop zij mij naar de verandering bracht was heel prettig. Hierdoor kon ik het ook direct in de praktijk toepassen.

HansTeamontwikkeling

Als manager was ik op zoek naar een werkvorm om op creatieve en speelse manier de medewerkers te inspireren en gezamenlijk invulling te gaan geven aan de nieuwe afdeling Informatiemanagement binnen onze zorgorganisatie. Yvon heeft mij geholpen om door middel van teamsessies de onderlinge samenwerking te vergroten. Yvon is daarin een geweldige inspirator waardoor elke medewerker een helder inzicht heeft van de eigen sterkten, blinde vlekken en communicatiestijl. Door interactief te werken is ook een helder beeld ontstaan hoe je gebruik kan maken van elkaars kwaliteiten en wat je vooral en wel en niet moet doen in de samenwerking met elkaar. Yvon creëert hierin een prettige en veilige sfeer waardoor een ieder zich vrij voelt om de eigen mening te ventileren. Ik kijk terug op geslaagde teamdagen waarin we mooie stappen hebben kunnen zetten.

Marijke van Batenburg, manager informatiemanagement HVO QueridoEen toffe dag met top collega's!

Ik zal mezelf nog zichtbaarder maken en hoop veel feedback te ontvangen van iedereen!

Het was een leuke en inspirerende dag!

Lekker constructief gewerkt!

Medewerkers De WilgYvon is uitnodigend en weet met haar persoonlijkheid een veilige sfeer te creëren waarin de teamleden zich kunnen en durven te uiten.

Teamleider ziekenhuisBij Yvon ervaar je een zekere lichtheid, je mag er zijn als uniek persoon met je eigenaardigheden en een gebruiksaanwijzing.

Teamleider ziekenhuis