C30C75C1 DF92 4338 9D2F 0B538B3D32F 111831181173
YVON BEEMSTERBOER
Coaching  |  Training
Loopbaan- en teamontwikkeling

Coaching

Je werkt al heel wat jaren en steeds vaker merk je dat je geen plezier en energie meer haalt uit je werk. Je werkt op routine en de zoveelste veranderingen binnen je organisatie zie je met lede ogen aan.

Je wil heel graag nog iets anders doen, maar hebt geen idee wat je dan wilt en hoe je dat moet aanpakken. Als je terugkijkt op je loopbaan, dan zie je dat die vooral praktisch is geweest: dingen kwamen voorbij of pasten op dat moment het beste bij het leven dat je leidde. Als het je niet meer beviel, dan zocht je gewoon een andere baan. Maar je merkt dat dat nu niet meer voor je werkt.

 

Als je nog een keer van baan verandert, wil je een bewuste keuze maken voor iets wat je écht wilt. Een baan waar je je kwaliteiten in kwijt kunt, waar je van betekenis bent en met taken waarvan jij energie krijgt. Je hebt behoefte aan focus, want je vindt heel veel dingen leuk en vindt het lastig om te kiezen.

 


Hoe zou het voor jou zijn als:

 

 • je weet wat je wilt en je gericht actie kunt ondernemen om dat ook voor elkaar te krijgen
 • je weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook kan inzetten in je werk
 • je weet waar je energie van krijgt en daarvan ook steeds meer kunt doen
 • je voortaan bewuste keuzes maakt in je loopbaan
 • je met meer zelfvertrouwen in je werk staat en je je daardoor ook beter weet te profileren waardoor je taken/werk krijgt die ook echt bij je passen

 Wandelcoachtraject 'Ontdek wat voor jou werkt in werk!'

 

In 6 gesprekken van 1,5 uur neem ik je in 5 stappen mee naar meer focus, plezier en hernieuwde energie in je werk. Ik leer je om de regie te nemen over je loopbaan waardoor je in staat bent om bewustere keuzes te maken en meer te gaan doen van wat bij jou past.

 

Aan het eind van het traject ga jij naar huis met:

 • inzicht in de activiteiten waar jij energie van krijgt en hoe je die per direct kunt vertalen naar je werk
 • een overzicht van je kwaliteiten, drijfveren en verlangens en hoe die het beste tot hun rechtkomen in je werk
 • een heldere focus op wat jij belangrijk vindt in werk waardoor je makkelijker en bewustere keuzes maakt in je verdere loopbaan
 • een persoonlijk ondernemingsplan om ook daadwerkelijk iets te veranderen, zodat jij met plezier, hernieuwde energie én op eigen voorwaarden kunt werken

 

Het wandelcoachtraject bestaat uit:

 • 6 heerlijke wandelcoachsessies van 1,5 uur
 • inspirerende opdrachten
 • waardevolle tips en praktische adviezen
 • schriftelijke feedback op de opdrachten/reflecties die je maakt
 • mooi logboek om je inzichten en ideeën in op te schrijven
 • heerlijke koffie en koek van De Veldkeuken bij elke wandelcoachsessie


Ja, laten we een afspraak maken om verder te praten!

 

 

Testimonial

 

"Het traject is een ontdekkingsproces van spiegelen, confrontatie, uitdaging en nieuwe inzichten. De wandelingen waren inspirerend en ik kwam vol energie thuis. Naast de praktische zaken die natuurlijk ook heel belangrijk zijn geweest, leerde Yvon me nog meer vanuit mijn gevoel en intuïtie te kijken naar zaken en besluiten nemen. Yvon is integer een eerlijk, professioneel en vakkundig en voelt heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt aan begeleiding of input."

 

Meer testimonials vind je hier >


Loopbaancoaching is belastingaftrekbaar!

In veel gevallen kan loopbaancoaching als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Bijna alle kosten zijn aftrekbaar, met uitzondering van reiskosten. Wel geldt er een drempel van € 250,-.

Om voor teruggave in aanmerking te komen, gelden er bepaalde voorwaarden, o.a. dat loopbaancoaching in verband moet staan met inkomensverwerving en of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt.

Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

 

Let op!

Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend. Laat jezelf altijd goed informeren door de Belastingdienst of je belastingadviseur.

 


Veel gestelde vragen:

 

Wat is de frequentie van de coachsessies?

We wandelen in principe om de twee a drie weken. Er kunnen redenen zijn om daarvan af te wijken, we maken daar dan samen afspraken over.

 

Waar gaan we wandelen?

We wandelen op het Landgoed Amelisweerd in Utrecht. Het is mogelijk om in de stad te wandelen (langs de Singel of het Jaagpad Kromme Rijn) als je dat liever doet.

 

Ik woon niet in Utrecht, kun je ook naar mijn woonplaats komen?

We wandelen in principe in Utrecht. Een andere locatie is bij uitzondering mogelijk, maar daarvoor worden wel extra kosten in rekening gebracht.

 

Wat doen we als het regent?

Ook in de regen kun je prima wandelen. Elk weerstype heeft zo’n zijn eigen charme (ook volgens mijn klanten). Mijn ervaring is dat het nooit de hele tijd regent. Mocht het echt met bakken uit de hemel komen, dan vinden we samen een alternatief.

 

Wat moet ik aan tijdens de wandelcoachsessies?

Niets bijzonders. Wandelschoenen zijn wel handig, zeker na een nattere periode.

 


Ja, ik heb interesse in het wandelcoachtraject!!