Yvon

IMG_6613

 

"Bij Yvon ervaar je een zekere lichtheid, je mag er zijn als uniek persoon met je eigen-aardigheden en een gebruiksaanwijzing."

"Yvon is uitnodigend en weet met haar persoonlijkheid een veilige sfeer te creëren waarin de klant zich kan en durft te uiten."

"Yvon is integer een eerlijk, professioneel en vakkundig en voelt heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt aan begeleiding of input."

 

Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt!
Waarom doen mensen wat ze doen? Wat drijft hen? Doen ze de dingen die ze daadwerkelijk willen doen? Wat maakt het zo lastig om iets te veranderen aan een ongewenste situatie?

In 2013 nam ik het besluit om twee dingen die ik graag doe, namelijk coachen en wandelen, te combineren. Ik heb gemerkt dat mijn coachklanten het heerlijk vinden om buiten te zijn. Ze ervaren letterlijk de ruimte, maar ook brengt de buitenlucht ontspanning.

Mijn kracht is om mijn coachklanten een zodanige handreiking te doen, dat ze zelf echt een volgende stap kunnen zetten. Die handreiking kan bestaan uit het aanreiken van inzichten door het stellen van de juiste vragen, maar ook uit praktische tips en adviezen.

Naast individuele klanten begeleid ik ook teams. Ik help hen hun effectiviteit te vergroten als het gaat om samenwerken, communiceren en omgaan met veranderingen.

Achtergrond
Van huis uit ben ik cultureel antropoloog. In mijn loopbaan heb ik mij vanuit verschillende perspectieven beziggehouden met de thematiek mens en werk (zie ook mijn LinkedIn profiel). Mijn werkervaring ligt zowel in de profit- als non-profitsector.

In het kader van mijn eigen ontwikkeling volg ik met regelmaat opleidingen en workshops. In februari 2014 heb ik de wandelcoachopleiding bij Hilde Backus afgerond. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd bij Schouten en Nelissen, Europees Instituut, Insights Benelux en Life University. Recent ben ik opgeleid in de methode van Deep Democracy. Ook neem ik deel aan intervisiegroepen.

Ik werk volgens de gedragscode van Noloc, waar ik sinds 2011 gecertificeerd ben als Erkend Loopbaanprofessional.

Als Insights practicioner ben ik sinds 2012 geaccrediteerd om te werken met Discovery.

In mijn vrije tijd vertoef ik graag op Vlieland en geniet ik van hardlopen, theater en muziek.

noloc_logoDiscovery Insights(1)