Kom in beweging!

Ik werk al jaren bij een organisatie, maar de laatste tijd merk ik dat ik met steeds minder plezier naar mijn werk ga. Ik werk op routine en ook de zoveelste reorganisatie daagt mij niet meer uit.
Misschien moet ik maar 'ns op zoek naar een andere baan, maar ik weet niet hoe en wat!"

Herken je dit?
Je bent al een poosje werkzaam. De arbeidsvoorwaarden zijn prima, maar de inhoud van je werk daagt je niet meer uit. De zoveelste verandering binnen de organisatie gaat je steeds meer tegenstaan. Je voelt je onrustig, ontevreden en steeds meer ongeïnteresseerd. En met je vrienden en familie praat je liever niet meer over je werk, omdat je toch niets nieuws of iets leuks te melden hebt.

Regelmatig neem je je voor om een andere baan te zoeken. Je bekijkt de verschillende vacaturesites, maar merkt dat je eigenlijk niet goed weet waar je dan wel naar op zoek bent. Je hebt de neiging op vergelijkbare banen te solliciteren of dan maar te beginnen met een opleiding waar je eigenlijk niet van weet wat je ermee wilt.

Het getob over je werk houd je bezig en wakker en je merkt dat dit ook doorwerkt op andere gebieden van je leven (relatie, vriendschappen en gezondheid). Met enigszins jaloerse blikken kijk je naar mensen die met veel enthousiasme en plezier werken. Graag zou jij je werk ook weer als iets leuks willen zien en ervaren...

Hoogste tijd om in actie te komen!!

Kom in beweging!
In vier heerlijk coachwandelingen in Amelisweerd of Rhijnauwen (Utrecht), laat ik je een nieuwe horizon verkennen. Samen zetten we de deur open naar een aantrekkelijk perspectief. Vanuit een praktische benadering ontdek je wat je wél wilt en dat er meer mogelijk is dan je denkt.

We brengen samen in beeld welk werk of welke werkomstandigheden je weer laten bloeien. Ik kies daarbij voor een oplossingsgerichte benadering. We kijken niet zozeer naar de veroorzakers van de ongewenste situatie, maar gaan op zoek naar een aansprekend en realistische alternatief.

We verkennen welke invloed je zelf hebt om dingen nu al te veranderen om dichter bij je gewenste werksituatie te komen. Ik laat je stapsgewijs ervaren dat er meer mogelijk is dan je denkt. Dit geeft energie omdat je ervaart hoe het is om weer zelf aan het stuur te zitten van je eigen loopbaan.

Ik ondersteun je met prikkelende vragen en opdrachten. Daarnaast kun je gebruikmaken van mijn kennis van de (veranderende) arbeidsmarkt.

Resultaat
Je ontdekt wat je wel graag wilt en welke haalbare stappen zinvol zijn. Ik stimuleer je om die stappen ook daadwerkelijk te zetten. En wie weet hoef je niet eens van werkgever te veranderen om je wensen te realiseren!

Met meer energie en zelfvertrouwen neem je je loopbaan weer in eigen hand!

Meer weten?
Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Coachklant Eva:
"Wat fijn om al lopend aan mijn loopbaanvraagstuk te werken. Yvon loopt met je mee, is betrokken, heeft veel ervaring en kennis. Zij is een warme en tegel
ijkertijd professionele coach, die biedt wat op dat moment nodig is en hier een heel aantal hulpmiddelen en vaardigheden voor in huis heeft."

Coachklant Nienke:
"Yvon is een ervaren coach, die mij met humor en een goede mix van ratio en gevoel heeft begeleid bij mijn loopbaanvragen. Coachgesprekken en wandelen is een erg fijne combinatie die ik zeker kan aanraden. Yvon wist steeds goed aan te sluiten bij mijn hulpvraag en mij te volgen in het traject. Door de leuke opdrachtjes en prikkelende vragen heeft het traject mij veel goede inzichten opgeleverd. En Yvon is ook gewoon een heel prettig mens."

Coachklant M:
"Ik kijk met meer compassie naar de dingen die ik doe. Ik ben mij meer bewust van mijn sterke kanten en heb daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Wat voor mij echt goed werkte was het onderzoeken en benoemen van concrete stappen die ik kon gaan zetten om iets aan mijn werksituatie te veranderen. Hierdoor bleef het niet hangen in wazige plannen en voornemens."

Coachklant C:
"Het traject is een ontdekkingsproces van spiegelen, confrontatie, uitdaging, nieuwe inzichten. De wandelingen waren inspirerend en ik kwam  vol energie thuis. Naast de praktische zaken die natuurlijk ook heel belangrijk zijn geweest, leerde Yvon me nog meer vanuit mijn gevoel en intuïtie te kijken naar zaken en besluiten te nemen)". Yvon is integer een eerlijk, professioneel en vakkundig en voelt heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt aan begeleiding of input."