Vakantietijd!

Ben je ook al toe aan vakantie, of mag je nog even door?

Voor mij is de vakantie altijd een uitstekende tijd om eens rustig na te denken over een aantal dingen die spelen in mijn leven, bijvoorbeeld het werk. Tijdens een fijne bergwandeling, luierend in mijn strandstoel of kuierend langs de vloedlijn komen soms de mooiste gedachten en inzichten op.

Maar soms blijft het ook malen en krijg ik er niet de vinger achter wat er nu echt aan de hand is. Ik wil dat dingen anders gaan, maar weet nog niet goed wat en hoe.

Wat mij dan helpt is om een aantal zaken op een rijtje te zetten: wat is nu echt belangrijk voor mij en wat zou ik willen als alles mogelijk is? Op basis van mijn antwoorden kan ik in actie komen of weet ik juist rust te creƫren omdat ik weet dat ik goed bezig ben.

Vanuit mijn directe omgeving weet ik dat meer mensen tijdens de vakantie nadenken over hun werk. Sommigen nemen zelfs voor om het na de vakantie helemaal anders aan te pakken, om vervolgens niet goed te weten wat ze willen aanpakken. Door je verlangens terug te brengen naar behapbare proporties, worden de eerste stappen naar verandering makkelijker.

In dit vakantie-ebook deel ik graag drie verhelderende vragen met je. Vragen die je helpen om inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is en waar je eventueel verandering wilt. Zodat jij ook in actie kunt komen of juist kunt genieten van de dingen die je doet.

Ik wens je een prachtige zomer!


Schrijf je nu in en ontvang direct mijn vakantie-ebook!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *